Sfoglia per SSD  Settore CHIM/11 - CHIMICA E BIOTECNOLOGIA DELLE FERMENTAZIONI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 5 a 9 di 9
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2023 Impact of meteorological conditions, canopy shading and leaf removal on yield, must quality, and norisoprenoid compounds content in Franciacorta sparkling wine Ghiglieno, I.; Carlin, S.; Cola, G.; Vrhovsek, U.; Valenti, L.; Garcia-Aloy, M.; Mattivi, F. -
1-gen-2018 Initial pH influences microbial communities composition in dark fermentation of scotta permeate Vasmara, C.; Pindo, M.; Micheletti, D.; Marchetti, R. Articolo in rivista
1-gen-2016 Metabolic engineering of Saccharomyces cerevisiae for de novo production of various dihydrochalcones Eichenberger, M.; Lehka, B.J.; Folly, C.; Martens, S.; Simón, E.; Naesby, M. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2012 Use of organo-silica immobilized bacteria produced in a pilot scale plant to induce malolactic fermentation in wines that contain lysozyme Guzzon, R.; Carturan, G.; Krieger Weber, S.; Cavazza, A. Articolo in rivista
13-dic-2022 Volatile aroma compound production is affected by growth rate in S. cerevisiae Visinoni, F.; Zhang, P.; Hollywood, K.A.; Carlin, S.; Vrhovsek, U.; Winterburn, J.; Delneri, D. -
Mostrati risultati da 5 a 9 di 9
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile